Home  |  Bedrijf  |  Filosofie  |  Product gamma  |  Realisaties   |  Koopjes *  |  Nieuwsbrief   |  Contact  |  Verkoopsvoorwaarden  |  
 
bedrijfsgebouw

klik hier voor info over parking

 

 
zoek in site:
Site: Home / Product gamma / Conferentiesystemen 

kies een ander product
 
<< I would like a translation/je voudrais une traduction >>
 
Bent u het ook moe om lang onderweg te zijn om te vergaderen of vindt u het te gevaarlijk vele kilometers af te leggen terwijl veel zaken ook vanuit het bedrijf zouden kunnen geregeld worden?
 
>> Het is perfect mogelijk een conferentiegesprek op te zetten tussen 2 verkoopteams van 2 filialen. Bvb zij kunnen elkaar dan niet alleen horen, maar ook zien!

 
Sinds tientallen jaren houdt men in bedrijven audioconferenties omwille van zijn efficientie en tijdswinst.

Er bestaan heel gebruiksvriendelijke conferentietoestellen met een zeer heldere en perfecte geluidsweergave.
De toestellen zijn in die mate reeds geëvolueerd dat deze een “Wideband en HD Voice” kwaliteit weergeven, en we in plaats van analoge verbindingen meer en meer via verschillende andere mogelijke verbindingen (VoIP – Digitale PBX, Wireless Dect, USB via pc) onze connecties kunnen plaatsen. Technieken zoals full duplex, echo canceling, noise canceling zijn standaard.

Om ook andere communicatietechnieken toe te voegen werden voor het audio gedeelte eveneens data applicaties in combinatie met audio mogelijk gemaakt. Binnen het deel van Videoconferentie mogelijkheden, werd zoals bij de audio toestellen steeds de nadruk gelegd op kwaliteit in combinatie met een zeer groot gebruikersgemak. Een gamma van toestellen die elk zijn eigen specifieke doel en gebruik weergeeft.

Bijvoorbeeld; de persoonlijke videoconferentie codecs, geďntegreerd in een LCD pc beeldscherm, voor persoonlijk gebruik, met bijna alle mogelijkheden van een zaaltoestel. De zaaltoestellen met IP en ISDN, PRI verbindingen, video, VGA en HD kwaliteit, data en video transfer die de gebruiker een zodanige voldoening geeft dat hij uiteindelijk onvermoeid en tevreden uit meeting kan komen.

Eén van de zaken waarin heel veel  is geďnvesteerd is de compatibiliteit van de conferentieproducten aan allerhande fabrikanten die de markt bestrijken met telefooncentrales, IP platformen, integratiemogelijkheden, infrastructuren in het algemeen.

Al deze toepassingen die aanhoudend evolueren worden door gecertificeerde Partners gedemonstreerd, verkocht en geďntegreerd.
Wereldwijde support garandeert de klant dat zijn meetings kunnen doorgaan en hij op een snelle service kan rekenen.
Via de algemene Benelux site www.teleconferencing.be kan u over de allernieuwste informatie beschikken, en u laten bevestigen dat u met de correcte gecertificeerde partner bezig bent.


Workshops: voor inschrijving, klik hier.


Eigenschappen:
 
 
     
 
 
Link:
 
   
 
 
Contactpersoon: Bruno [ klik hier ]
 
kies een ander product
 
 
 


C o p y r i g h t    A l l    C o m m u n i c a t i o n s   N V   |    P r i n t   P a g e    |    S i t e m a p    |    w e b d e s i g n   l a s o n . b e