Home  |  Bedrijf  |  Filosofie  |  Product gamma  |  Realisaties   |  Koopjes *  |  Nieuwsbrief   |  Contact  |  Verkoopsvoorwaarden  |  
 
bedrijfsgebouw

klik hier voor info over parking

 

 
zoek in site:
Site: Home / Product gamma / Peltor * 

 
 
 
     Peltor is een begrip als het gaat om communicatiesystemen én bescherming van het gehoor, hoofd en gelaat in lawaaierige en onveilige omgevingen. Met 50 jaar ervaring staat Peltor, voor communicatiemiddelen, van onovertroffen kwaliteit met een optimaal evenwicht tussen comfort en bescherming.  
 
>>All communications Nv is verdeler voor de communicatie en de gehoorbescherming van Peltor.
 
     Dankzij een zorgvuldig ontworpen microfoon/speakersysteem en een optimale demping heeft dit assortiment unieke akoestische eigenschappen en maakt het ongeëvenaarde communicatie mogelijk in elke omgeving die onderhevig is aan zware geluidsoverlast.
 
     Nieuw product: Peltor Dect-Com II Intercomsysteem
     Bekijk ook onze RAVOME oplossing
 
>>Communiceren op afstand en in luidruchtige omgeving moest gemakkelijker, efficiënter en veiliger.
Met het draadloze,full duplex – tegelijkertijd spreken – systeem kunnen 9 units actief met elkaar communiceren. 40 anderen kunnen als ‘luisteraars’ worden aangesloten. Deze kunnen ‘inbreken’ en actief spreker worden. Zo kan de samenstelling van een ‘actieve unit’ wisselen. Wilt u met uw mensen ook veilig, praktisch en efficiënt communiceren? Het 3M Peltor Dect-Com II Intercomsysteem is verkrijgbaar via een selecte groep distributeurs die getraind zijn om de benodigde software te installeren.
Goed beschermd praten, luisteren en ‘inbreken’

Aangesloten op een 3M Peltor Headset biedt de 3M Peltor Dect-Com II gehoorbescherming en intercomsysteem ineen. Het systeem is full duplex: gebruikers kunnen tegelijkertijd praten, als met een telefoon. Met de draadloze verbinding kunnen 9 personen actief met elkaar communiceren. Simpel, snel en veilig. Tot wel 40 personen kunnen ‘meeluisteren’. Wil een ‘luisteraar’ meecommuniceren? Inbreken kan. Dan wordt een actieve deelnemer luisteraar en de luisteraar wordt spreker.
 
Prestaties en specificaties

Het 3M Peltor Dect-Com II Intercomsysteem werkt op 1.8 GHz DECT-frequentie. Het biedt een groot bereik voor binnen (50 meter) en buiten (250 meter). Mogelijke obstakels kunnen het bereik beïnvloeden. Het systeem werkt met twee soorten units. De basis/mobiele unit en de mobiele unit (werkt via de basis unit).
 
>>Door één van de toestellen als repeater te laten funtionneren met een degelijke buitenantenne er aan kunnen afstanden bereikt worden van meerdere kilometers.
 
 

 
                 
 
     Beknopte omschrijving van de functies: Ingebouwde zender-ontvanger/ ATEX-certificatie/ Niveau-afhankelijke functie
Bluetooth / Ingebouwde FM/AM ontvanger / Afluisterfunctie / Duplex-communicatie
 
 
 
                
>> Bekijk en vergelijk deze producten in onze showroom en/of vraag een catalogus aan.
 
     PELTOR INFO EN DEMOSESSIES
 
>>Op regelmatige basis richten we info en demosessies in waarbij zowel de draadloze full duplex communicatiesystemen als de headsets met gehoorbescherming en de lichte koptelefoons met ingebouwde zender uitgebreid aan bod komen.
 
>>Wenst u een uitnodiging voor deze gratis sessies? klik hier
 
     contactpersoon :Frans klik hier
 


C o p y r i g h t    A l l    C o m m u n i c a t i o n s   N V   |    P r i n t   P a g e    |    S i t e m a p    |    w e b d e s i g n   l a s o n . b e