Home  |  Bedrijf  |  Filosofie  |  Product gamma  |  Realisaties   |  Koopjes *  |  Nieuwsbrief   |  Contact  |  Verkoopsvoorwaarden  |  
 
bedrijfsgebouw

klik hier voor info over parking

 

 
zoek in site:
Site: Home / Product gamma / Mini Coyote  

                                                              

Coyote S Met 'dashcam'

COYOTE IS EN BLIJFT 100 % LEGAAL IN FRANKRIJK!

PLUS PUNTEN:

Geïntegreerde veiligheidscamera 
De laatste minuten van het traject worden automatisch opgeslagen in geval van een aanrijding.

Dashcam view 
Weergave van de COYOTE-waarschuwingen en –informatie rechtstreeks op uw route.

Weergave van de waarschuwingen op de kaart 
Weergave van de gebeurtenissen rondom u, zodat u uw traject kunt optimaliseren.

Volledige stemherkenning 
Mogelijkheid om alle soorten waarschuwingen handenvrij te melden

     Het seinlicht van de 21ste Eeuw
 
     Reeds meer dan 3.600.000 gebruikers in November 2014

>>Met het toenemende aantal voertuigen, de files en de vaste en mobiele radars, moeten bestuurders op elk moment hun aandacht op de weg houden. Waakzaamheid en naleving van het verkeersreglement zijn topprioriteiten geworden.

>>Coyote Systems heeft het enige systeem ter wereld ontwikkeld dat de informatie en de veiligheid van de bestuurder bevordert.

>>Coyote is het enige interactieve systeem dat realtime en afhankelijk van de positie van het voertuig volgende informatie meldt:
                    - Maximum toegelaten snelheid
                    - Locatie van vaste en mobiele radars
                    - Eigenlijke verkeerssituatie

     De 4 principes van Coyote:
                    - Transparantie
                    - Eenvoud
                    - Gemeenschap
                    - Realtime-informatie
     Transparantie
De gegevens die uw Coyote verstrekt worden permanent geüpdatet door de verwerking van de informatie afkomstig van Coyote-gebruikers en van de databases van onze partners. De gegevens worden realtime geüpdatet en veranderen dus constant, zodat u kunt rekenen op de meest betrouwbare informatie. Bovendien is er ook de Coyote Verkenner, een systeem dat u meldt of er al dan niet andere gebruikers op uw route rijden en wat de afstand tot hun voertuig is. Het gaat om transparante informatie over het risico dat u loopt om al dan niet als eerste geconfronteerd te worden met een gevaar op uw route.

     Eenvoud
Coyote is een bijzonder eenvoudige uitrusting waarmee u zich helemaal kunt concentreren op het rijden: een 12V-aansluiting op uw voertuig, een meldtoets, een aanraak scherm, en dat is het! Gebruiksvriendelijke spitstechnologie, daar gaan wij voor!

     Gemeenschap
Coyote: voor u, door u! De Coyote-gebruikers in Europa maken deel uit van een gemeenschap die het delen van informatie en het streven naar een meer gelaten wegverkeer vooropstelt. U hebt inderdaad de mogelijkheid om ons automatisch de positie van een vaste of mobiele radar te melden, gewoon door op de centrale toets te drukken; op die manier verrijkt u de beschikbare informatie en kunnen de andere Coyote-gebruikers ervan meegenieten. Met Coyote staat u nooit meer alleen voor de risico's van het verkeer.

     Real-time informatie
In tegenstelling tot de andere beschikbare systemen op de markt, meldt Coyote u niet de statistisch gevaarlijke zones, maar de eigenlijke gevaren op de weg. Het Coyote-systeem is uitgerust met een gps-ontvanger, gekoppeld aan een gsm-/gprs-transmissiesysteem, waardoor het permanent met ons platform communiceert en u tijdens uw verplaatsingen alle relevante informatie verstrekt. Bovendien is Coyote geen radardetector maar een absoluut legale radarmelder.
 
      Met Coyote bij de hand, rijdt u bijdehand!
Waarschuwing: het is er ons niet om te doen bestuurders aan te zetten om overdreven snel te rijden, maar wel om bestuurders met een zware voet de kans te geven alert te blijven. Coyote spoort u aan om voorzichtig te zijn én tijd te winnen: het systeem waarschuwt u voor verkeersincidenten op uw route en berekent de eigenlijke duur van het traject naar de verschillende mogelijke bestemmingen. Opgelet, voor bepaalde zones in sommige landen, die niet opgenomen zijn in onze cartografie, kunnen we niet altijd de maximum toegelaten snelheden afbeelden; het komt er dus op aan de verkeerssignalisatie in het oog te houden. Samen met onze partners werken we permanent aan een steeds betere kwaliteit van de informatie. We herinneren eraan dat de bestuurder als enige verantwoordelijk is voor zijn rijgedrag en voor de niet-naleving van de verkeerssignalisatie.
 
Contactpersoon: Bart [ klik hier ]
 
kies een ander product

 C o p y r i g h t    A l l    C o m m u n i c a t i o n s   N V   |    P r i n t   P a g e    |    S i t e m a p    |    w e b d e s i g n   l a s o n . b e